Candát s okurkovou omáčkou
Recept ještě nebyl hodnocenOčištěného a omytého candáta nakrájíme na porce, stáhneme z kůže, vykostíme, osolíme, opepříme, pokapeme trochou citronové šťávy a necháme odležet na chladném místě cca…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Očištěného a omytého candáta nakrájíme na porce, stáhneme z kůže, vykostíme, osolíme, opepříme, pokapeme trochou citronové šťávy a necháme odležet na chladném místě cca…
Rybí filety omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Kedlubny oloupeme, nakrájíme na menší kostičky a osmahneme na 1 lžíci másla. Zalijeme…
Filety z candáta pokapeme citronovou šťávou, osolíme a uložíme do chladničky asi na 30 minut odležet.Do jedné misky rozklepneme vejce, přidáme mouku, koření na ryby a…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Švestkový koláč s mákem a křupavou drobenkou: Ostřejší chuť mu dodají mleté ořechy a z litého těsta je rychlý a jednoduchý
Droždí nepatří jen do pečení: Udělejte si z něj pomazánku, knedlíčky i polévku. Vše levně a rychle
Citronové kuře podle Gordona Ramsaye: Na dokonalé ochucení masa sladkokyselou omáčkou používá šéfkuchař malý trik