Jáhlové knedlíky s carobellovou omáčkou
Recept ještě nebyl hodnocenDen předem si uvaříme brambory ve slupce. Druhý den je oloupeme a nastrouháme najemno. Jáhly několikrát propereme v horké vodě, abychom je zbavili hořkosti. Potom je…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Den předem si uvaříme brambory ve slupce. Druhý den je oloupeme a nastrouháme najemno. Jáhly několikrát propereme v horké vodě, abychom je zbavili hořkosti. Potom je…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Vánoce klepou na dveře. Připravte se na ně a pochutnejte si na opravdových dobrotách
Jak se jedlo v 60. letech: Stravování v družstevní jídelně a doma aneb Na poli vdolky a buchty, na traktoru jen lehčí jídla
Když se spojí whisky se smetanou…vznikne dokonalý sváteční likér irish cream