Kmínové plecko na česneku a cibuli se sýrovou šťávičkou
Recept ještě nebyl hodnocenPlecko nakrájíme na kostky. V misce smícháme kmín a prolisovaný čerstvý česnek, koriandr, adžiku, (papriku ne, pokud ji budeme dávat), s troškou oleje, aby vznikla…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 2 259 kJ / 540 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 60,00 g |
– nasycené | 15,00 g |
– nenasycené | 44,00 g |
–– mononenasycené | 30,00 g |
–– polynenasycené | 14,00 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Plecko nakrájíme na kostky. V misce smícháme kmín a prolisovaný čerstvý česnek, koriandr, adžiku, (papriku ne, pokud ji budeme dávat), s troškou oleje, aby vznikla…
Z uvedených surovin vypracujeme těsto a polovinou vyložíme plech na pečení. Jablka oloupeme, odstraníme jádřince a nakrájíme na větší kusy (čtvrtky). Koláč hustě…
Z uvedených surovin vypracujeme těsto (lze elektrickými metlami), rozválíme ho a vyložíme jím suchou kulatou koláčovou formu. Vložíme na půl hodiny do lednice (těsto se…
Příprava: Smícháme přísady na marinádu a necháme tam maso marinovat aspoň 2 hodiny, ideálně přes noc. Na pánvi rozehřejeme olej nebo ceres soft se slaninou. Vhodíme…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Jak na staročeskou pučálku neboli pálenec? Pouhé 4 ingredience stačí na vydatnou porci zdraví a chuti
Jak na dokonalé řízky z hub? Stačí jednoduchý trik před obalováním a výsledek bude perfektní
Pečeme s Ivou: Doma upečené škvarkové raženky provoní kuchyň i celý byt. A jejich chuť? Opravdová lahoda!