Chapadla z kalamárů s čerstvými těstovinami
Recept ještě nebyl hodnocenMořské plody jsou stále ještě pro většinu z nás tak trochu exotikou. A proto je dobré mít po ruce podrobný recept na jejich perfektní přípravu. Takže stačí jen pustit se…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 349 kJ / 83 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 1,30 g |
– nasycené | 0,30 g |
– nenasycené | 1,00 g |
–– mononenasycené | 0,70 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 170 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 1,90 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Mořské plody jsou stále ještě pro většinu z nás tak trochu exotikou. A proto je dobré mít po ruce podrobný recept na jejich perfektní přípravu. Takže stačí jen pustit se…
Nejprve připravíme náplň do olihní. Na oleji zesklovatíme najmeno nakrájenou cibuli, přidáme posekaná chapadla, pinie, posekané ančovičky a orestujeme. Odstavíme a…
Očistěnou zeleninu, nakrájenou na větší kusy, cibuli na půl, česnek vcelku vhoďte do vařící vody, přidejte 2 dl vína, lžíci citrónové šťávy a koření. Chapadla vkládejte…
Salsa: Dáme vařit rajčata, tak na 10 minut od doby varu. Poté je oloupeme a nakrájíme na kostky. Dáme na pánev spolu s trochou olivového oleje a přidáme 1 velkou lžíci…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Jak připravit formičky na pečení cukroví? Nové je dobré vypálit v troubě, starší vyčistit solí a dalšími přípravky ze spíže
Jak na dokonalou brokolicovou polévku: Díky těmto snadným fíglům bude výsledek perfektní
Známé české hospody: Kde je dnes konec Jedové chýši, jež byla kdysi sídlem neřesti?