Toast s medovou hruškou, žervé a ořechy
Recept ještě nebyl hodnocenNa pánvi si rozehřejeme přepuštěné máslo a přidáme na plátky nakrájenou hrušku. Chvilku opékáme a pak vmícháme lžíci medu. Med necháme jemně zkaramelizovat a vše…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na pánvi si rozehřejeme přepuštěné máslo a přidáme na plátky nakrájenou hrušku. Chvilku opékáme a pak vmícháme lžíci medu. Med necháme jemně zkaramelizovat a vše…
pejsek je vytvořený z bagetky, tělíčko je celá bagetka, nožky kraje bagetky a hlava je tak nějak seřezaná z bagety, celé je to pomazané pomazánkou a posypané strouhaným…
Nejprve na tác na kterým dort zůstane naskládáme 2 x 3 ks těsně vedle sebe světlého toast. chleba a namažene pomazánkou, pak jsem vrstvila takto: světlý chléb, pomazánka…
Plody moře orestujeme na olivovém oleji, přidáme sůl, pepř, rozsekaná rajčata, bambusové výhonky a podlijeme portským vínem.Podusíme, zakapeme citronem a přidáme kečup…
Dužninu dýně nakrájíme na malé kostičky, šalotku a šalvěj nakrájíme nadrobno. Plátek chleba rozmixujeme a osmažíme v pánvi s trochou oleje.Chléb odložíme a ve stejné…
Papriky omyjeme, zbavíme jádřinců a rozpůlíme. Mleté vepřové maso smícháme se strouhaným uzeným tofu, pokrájenou cibulí a pokrájeným pečivem, pokapaným olivovým olejem…
Troubu předehřejeme na 180 °C. Krůtí maso rozřízneme – utvoříme kapsu. Ricottu ochutíme solí a estragonem a naplníme jí maso. Kapsu spíchneme párátkem, potřeme olejem,…
Postup: 1. Nejdříve si připravíme srdíčkové krutony: Plátky toastového chleba trochu rozválíme válečkem a srdcovým vykrajovátkem vykrajujeme malá srdíčka (na 1 plátek…
Toastový chléb opečeme nasucho v toastovači (na pánvi, v troubě pod grilem...). Na pánvi rozehřejeme olej spolu s máslem, orestujeme kuřecí prso okořeněné dle chuti …
Pokud vás již omrzely sladké dorty, vyměňte je za dort slaný, skládající se ze tří druhů pomazánek, toustového chleba a šunky, navíc je celý potažený zahřátým sýrem.…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Falešné listové těsto, které zvládne každý. Je levnější, krásně lístkuje a chutná skoro jako originál
Na povrchu křupavý a uvnitř jemně krémový. Takový bude staročeský houbový kuba se správně uvařenými kroupami
Dny Marianne přinášejí pestrou paletu slev. Výhodně nakoupíte třeba kuchařky, ale i pomocníky do kuchyně