Plzeňský nakládaný hermelín
Recept ještě nebyl hodnocenPokud máte rádi pivo, určitě vyzkoušejte recept na pikantní hermelín v něm naložený. Dochutit se dá různými druhy koření, čerstvými bylinkami, hořčicí, chilli pastou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pokud máte rádi pivo, určitě vyzkoušejte recept na pikantní hermelín v něm naložený. Dochutit se dá různými druhy koření, čerstvými bylinkami, hořčicí, chilli pastou…
1.Chilli papričky zbavíme semínek a jemně rozsekáme.Promícháme je s rajčaty, cibulí a koriandrem ve velké míse.Přidáme jogurt a tvaroh. 2.Avokáda rozpůlíme,odstraníme…
Zeleninu kromě cibule umyjte a nakrájejte na menší kousky. Zalijte 3 litry vody. Přidejte všechno koření kromě majoránky. Následně přidejte Knorr Bohatý bujón Kuřecí a…
Jablko, zeler a cibuľu nastrúhame na hrubom strúhadle, premiešame a rozložíme do vymasteného pekáča. Na zeleninu poukladáme osolené porcie filé, posypeme syrom. Smotanu…
Krůtí prsa nakrájíme na plátky cca 1,5 cm silné, obalíme v koření dle chuti já použil Knorr koupené v Maďarsku, ale lze použít dle chuti a zvyku (kari, steak).Maso…
Omyté zelí překrojíme, tuhý košťál vyřízneme a zelí nakrájíme na jemné nudličky, osolíme, dobře promačkáme a necháme chvíli v klidu.Jablka oloupeme, rozčtvrtíme,…
Připravíme si sklenici s uzávěrem. Okurku škrabkou zbavíme slupky, tak na střídačku, vytvoříme zebru. Pak okurku nakrájíme napříč na jemná kolečka. Cibuli také nakrájíme…
Řízek bez kůže nakrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme a osmahneme na oleji s máslem, opékáme ze všech stran asi 5 minut.Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a…
Cibule oloupeme a nakrájíme na větší kusy, třeba osminky. Osolíme, posypeme kořením a přidáme pár kapek oleje. Necháme cca 30 minut odležet.Poté rozpálíme olej, cibuli…
Maso rozklepeme, osolíme, okořeníme a na každý plátek rozložíme slaninu a sušené rajče. Přehneme a okraje sklepneme paličkou, případně upevníme párátky. Maso zprudka…
Nachystáme si velikou, hlubokou pánev s poklicí. Kuřecí špalíčky prudce osmahneme na olivovém oleji. Poté špalíčky dáme stranou a na oleji necháme zesklovatět cibuli a…
V hrnci rozehřejeme máslo a krátce orestujeme jemně nakrájenou cibuli a kolečka mrkve, společně s bobkovým listem. Zalijeme vývarem a přivedeme k varu. Kadeřávek umyjeme…
Namiesane obilniny uvarim do makka. Na sadle udusim do chrumkava celu pokrajanu cibulu a vsetko zamiesam do obilnin. Zmes osolim, okorenim, pridam prelisovany cesnak,…
Bůček osolíme, posypeme kmínem a sladkou paprikou. Kotlety na krajích nařízneme, potřeme hořčicí. Papriky zbavíme jádřinců a pokrájíme na nudličky. Cibule pokrájíme na…
Na oleji nechte zesklovatět cibuli nakrájenou na tenké plátky, opatrně, nesmí se vám připálit. Přidejte angrešt, který můžete lehce rozmačkat a strouhaný česnek a zázvor…
Papriky omyjeme a zbavíme jádřinců. Cuketu pokrájíme na kostičky a necháme vypotit. Mleté maso smícháme s utřeným česnekem a připravenou cuketou. Přidáme sůl, pepř,…
Nejdříve si připravíme cuketu. Pokud je starší s tuhou slupkou, oloupeme ji, překrojíme a vydlabeme semínka. Poté ji nakrájíme na půlměsíčky. Mladé cuketky stačí omýt a…
Na oleji smažíme pokrájanú cibuľu, po chvíli pridáme na menšie kocky pokrájanú cuketu. Prehadzujeme, osolíme, okoreníme. Pridáme ocot a cukor (podľa chuti - možno…
Maso z kuřecích prsou nakrájíme tak, že z jednoho prsa uděláme šikmým řezem tři menší kousky. Každý kousek osolíme, opepříme a lehce poprášíme mletou červenou paprikou.…
Do ocásků vetřeme sůl, česnek a mletý římský kmín, na pekáči přidáme na měsíčky pokrájenou bílou cibuli, několik snítek rozmarýnu a libečku, podlijeme a pečeme přikryté…
Slaninu narežeme na kocky a orestujeme, vložíme nadrobno narezanú cibuľu, opražíme, pridáme na rezance narezanú kapustu ( zelí ) , ochutíme soľou a kmínom, podlejeme…
Brambory uvaříme ve slupce a necháme vychladnout. Oloupané bramory, vejce, jablka oloupaná bez jádřinců a sýr nakrájíme na kostičky. Okurku podélně rozkrojíme a…
Metličkou v misce rozmícháme majolku se zakysanou smetanou, je-li třeba, naředíme trochou mléka. Dochutíme solí, pepřem, česnekem a citronovou šťávou. Kdo má rád, může…
Na troške oleja orestujeme narezanú cibuľu, pridáme mletú pariku a premiešame. Vložíme mäso, osolíme, okoreníme, ochutíme cesnakom a dusíme 10 minút. Do vymasteného…
Přidáno před 46 minutami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
I šlehačka má svá tajemství. Na výrobu té domácí stačí dvě ingredience
Bulharsko na talíři: Studená bulharská polévka tarator vás dokonale osvěží. Jak ji připravit, abyste si na ní dokonale pochutnali?
Doktorka Kateřina Cajthamlová z pořadu Jste to, co jíte: Když chcete hubnout, nejdříve se zbavte toxických vztahů