Čirok se zelím a ořechy
Recept ještě nebyl hodnocenČirok propláchneme a nejlépe přes noc namočíme do studené vody. Poté vodu slijeme, čirok zalijeme zeleninovým vývarem a dáme vařit. Vaříme doměkka, asi 50-60 minut,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 564 kJ / 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,80 g |
Tuky | 3,40 g |
– nasycené | 0,52 g |
– nenasycené | 2,54 g |
–– mononenasycené | 1,17 g |
–– polynenasycené | 1,37 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 8,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,01 g |
Sacharidy | 71,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Čirok propláchneme a nejlépe přes noc namočíme do studené vody. Poté vodu slijeme, čirok zalijeme zeleninovým vývarem a dáme vařit. Vaříme doměkka, asi 50-60 minut,…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Zlatá labuť u sporáku: Palačinky se slaninou a špenátem byly oblíbeným jídlem Karla Čapka, ten měl rád i koprovku a nebránil se slivovici
Byliny v kuchyni: Víte, proč se muchovníku říká rozinkový strom a jak chutnají jeho plody?
Maso a zdravý životní styl: Jaké druhy si dopřát a kterým se naopak vyhnout?