Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Garnela - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie347 kJ / 83 kcal
Bílkoviny18,00 g
– z toho živočišné bílkoviny18,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,90 g
– nasycené0,18 g
– nenasycené0,50 g
–– mononenasycené0,35 g
–– polynenasycené0,15 g
––– omega 30,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 200 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy0,70 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Krevety - garnely v tempuře

Krevety - garnely v tempuře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Očistíme krevety, ulomíme hlavu, odstraníme nohy a oloupeme až k ocásku. Jde to lehce, ocásek se ponechává na držení při konzumaci. Pak nařízneme opatrně hřbet a vyndáme…

Thajská rybí polévka

Thajská rybí polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Krevety (garnely) si kuchyňsky připravíme. Ocásky ponecháme, budou se nám lépe konzumovat. Nejprve si připravíme rybí vývar. Hlavičky a krunýře dáme do hrnce se…

rozmarynaH

45 min

Grilované garnely

Grilované garnely

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Garelky bychom měli pořádně umýt.Dáme je vařit asi na 1 minutu do vroucí vody, vodu nesolíme. Vyjmeme z hrnce, odděláme hlavičku, oloupeme a odděláme střívko. Nachystáme…

mijula

10 min

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli