Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ghee - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Losos pečený v papilotě na medu

Losos pečený v papilotě na medu

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Lososa opláchneme, osušíme papírovou utěrkou, po obou stranách osolíme a zprudka opečeme po obou stranách na přepuštěném másle.Pečicí papír pomačkáme, uložíme do něj…

PetraKaminska

30 min

Pomerančový dezert s tvarohem

Pomerančový dezert s tvarohem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Do mísy nastrouháme kůru z omytého pomeranče a pak pomeranč ostrým nožem okrájíme tak, aby na něm nezůstala bílá část. Pomeranč přidáme do mísy a rozmixujeme.Přidáme…

RubyRom

55 min

Bezlepkový beránek ll.

Bezlepkový beránek ll.

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Z bílků se špetkou soli ušleháme tuhý sníh.Žloutky s cukrem a vanilkou ušleháme do pěny. Zašleháme rum, citronovou šťávu a vodu.Všechny suché ingredience smícháme a…

srettka

70 min

Kuřecí polévka s kedlubnou

Kuřecí polévka s kedlubnou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Očištěné brambory a kedlubnu omyjeme a nakrájíme na kostičky. Cibuli přepůlíme, sloupneme a nasekáme najemno.V hrnci na 1 lžíci másla zpěníme cibuli s kořením, přidáme…

Khoya paratha

Khoya paratha

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Naše země se otevírá světu, stále více lidí cestuje za exotikou a přináší si odtud vzpomínky. Doma si je pak můžeme připomínat i chuťovými požitky. Tyto smažené placičky…

Dunys

60 min

Kedlubnový salát s tmavou treskou

Kedlubnový salát s tmavou treskou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kedluben očistíme a ukrojíme z něj tři plátky, asi centimetr široké. Dáme je vařit do osolené vody. Vaříme na skus, scedíme a necháme vychladit. Uvaříme i vejce natvrdo…

Husí játra s fenyklem

Husí játra s fenyklem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V tomto receptu zkombinujeme dvě méně často využívané suroviny - husí játra a fenykl. Játra podáváme orestovaná s výpekem dochuceným hořčicí a jako přílohu použijeme…

RubyRom

40 min

Treska na kampotském a zeleném pepři

Treska na kampotském a zeleném pepři

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Rybí maso by mělo být nedílnou součástí našich jídelníčků. Připravit je chutně a s výbornou přílohou nemusí být nic složitého. Stačí dobře okořenit, přidat výraznější…

1 15 16 17

Marie

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli