Jitrnice zapečené s chlebem
Recept ještě nebyl hodnocenNa drobno narezanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme vytlačené jaternice a premiešame. Necháme vychladnúť. Chlieb nakrájame na 1 cm silné krajce a krátko sparíme horúcou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 264 kJ / 302 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 25,00 g |
– nasycené | 10,00 g |
– nenasycené | 14,40 g |
–– mononenasycené | 12,00 g |
–– polynenasycené | 2,40 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 2,50 g |
Cholesterol | 115 mg |
Sodík | 820 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 6,00 g |
– cukry | 1,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Na drobno narezanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme vytlačené jaternice a premiešame. Necháme vychladnúť. Chlieb nakrájame na 1 cm silné krajce a krátko sparíme horúcou…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Nejlepší rybízové dezerty v retro stylu: Kynutý koláč, sněhovou pěnu nebo sladký rosol si zamilujete!
Tajemství té nejlepší šípkové omáčky: Šípkové pyré s malým obsahem cukru, kořenová zelenina a vhodné víno
Kouzlo starých časů: Upečte si fantastické povidlové šátečky bez kynutí! Hotové jsou do hodinky!