Jogurtová pěna s ovocem
Recept ještě nebyl hodnocenŽelatinu uděláme podle návodu. Smetanu vyšleháme a pomalu po částech přimícháváme jogurty, cukr a sirup. Zlehka promícháme a přidáme přichystanou želatinu. Dáme do misek…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 347 kJ / 83 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,13 g |
– nasycené | 2,20 g |
– nenasycené | 0,88 g |
–– mononenasycené | 0,80 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,33 g |
Cholesterol | 9 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 10,33 g |
– cukry | 10,33 g |
––– laktóza | 4,33 g |
Želatinu uděláme podle návodu. Smetanu vyšleháme a pomalu po částech přimícháváme jogurty, cukr a sirup. Zlehka promícháme a přidáme přichystanou želatinu. Dáme do misek…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
5 potravin, které můžou být z mrazáku lepší než čerstvé. Co se vyplatí zamrazit na zimu už teď?
Jablečný „křupan“: Rychlý anglický dezert apple crisp voní skořicí a nejlepší je se šlehačkou
Jídelní rozmary slavných: Zpěvačka Whitney Houston milovala burgery a jednoduchou, ale výtečnou rajčatovou polévku se sýrem