Farmářský burger se sýrem
Recept ještě nebyl hodnocenMaso promícháme s kořením a zakysanou smetanou a vytvoříme 2 koule, každá asi 150g.Na trochu navlhčeném prkýnku do nich vtlačíme plechovku piva, nebo nějakou podobnou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 339 kJ / 81 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16,00 g |
Sůl | 40,00 g |
Sacharidy | 20,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Maso promícháme s kořením a zakysanou smetanou a vytvoříme 2 koule, každá asi 150g.Na trochu navlhčeném prkýnku do nich vtlačíme plechovku piva, nebo nějakou podobnou…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Prostřeno se syrovým masem. Naučte se s námi poctivý tatarák i ten falešný z řepy nebo z lilku
Dagmar Pecková se podělila o recept na skvělého králíka a říká: Na sociálních sítích baví lidi víc můj „žvanec“, než má tvorba
Jak uchovat lečo na zimu: Nejlepší postupy na zavařování i zmrazení zeleninové delikatesy