Cuketový perník bez lepku
Recept ještě nebyl hodnocenVyšleháme žloutky s cukrem, olejem, medem a vlažným mlékem.Do žloutkové směsi přisypeme mouku smíchanou s kypřícím práškem, perníkovým kořením a zamícháme.Přisypeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 339 kJ / 320 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,00 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 80,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vyšleháme žloutky s cukrem, olejem, medem a vlažným mlékem.Do žloutkové směsi přisypeme mouku smíchanou s kypřícím práškem, perníkovým kořením a zamícháme.Přisypeme…
Vejce s cukrem důkladně vyšleháme do husté pěny, přidáme olej, Monte a mléko, následně vychladlý a slitý kokos.Prošleháme. Nakonec důkladně zašleháme mouku, smíchanou s…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Královské chutě: Egyptská královna Kleopatra snídala chleba s vínem a olivami, na oběd klidně spořádala ježka
Grilování má své zásady: Maso musí před přípravou odpočívat, přemíra tuku škodí chuti, stejně jako vidlička
VIDEO: Eliška testuje polévkárny v Praze. Skvělou hrachovku mají v Podolí, vývar na Pankráci