Libanonský chléb s koprovým dresingem
Recept ještě nebyl hodnocenPlacky libanonského chleba položíme na pánev a chvilku je zahřejeme. Pak placky rozřízneme napůl a nožem je rozevřeme. Vznikne nám kapsa, kterou budeme plnit.Dresing si…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Placky libanonského chleba položíme na pánev a chvilku je zahřejeme. Pak placky rozřízneme napůl a nožem je rozevřeme. Vznikne nám kapsa, kterou budeme plnit.Dresing si…
Přidáno před 28 minutami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Silvestr a alkohol k sobě prostě patří. Proč si ale o půlnoci připíjíme zrovna šampaňským?
Encyklopedie bylinek na sušení: Jak správně usušit libeček, jak majoránku a co se šalvějí
Vítězem Peče celá země je Vojta. Radost mi udělá obyčejný litý perník, říká v prvním rozhovoru po finále