Vánoční bramborový salát se sojanézou
Recept ještě nebyl hodnocenBrambory uvařte ve slupce, nechte je trochu vychladnout, oloupejte a nakrájejte na malé kostičky (můžete použít i takové to drátkované kolečko). Mrkev, celer a petržel…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 2 615 kJ / 625 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 60,00 g |
– nasycené | 8,00 g |
– nenasycené | 52,00 g |
–– mononenasycené | 15,00 g |
–– polynenasycené | 37,00 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 800 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 20,00 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Brambory uvařte ve slupce, nechte je trochu vychladnout, oloupejte a nakrájejte na malé kostičky (můžete použít i takové to drátkované kolečko). Mrkev, celer a petržel…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Biskupský beránek: Vláčný moučník voní ovocem a čokoládou a podle našeho receptu ho připraví i pekařští začátečníci bez zkušeností
Čerstvé domácí máslo je hotové za pár minut. Spočítali jsme, zda se vyplatí nejen chuťově, ale i finančně
Pečeme vánoční perníčky: Osvědčené rady a tipy, jak je mít nejlepší a nejhezčí