Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Majoránka čerstvá - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie1 230 kJ / 294 kcal
Bílkoviny10,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,00 g
Tuky6,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené6,00 g
–– mononenasycené2,00 g
–– polynenasycené4,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 60 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy40,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Kaldoun

Kaldoun

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Máte rádi staročeské recepty? Pak rozhodně musíte vyzkoušet kaldoun. Proslavila ho Magdalena Dobromila Rettigová. Tradiční recept na sytou a hřejivou polévku, ve které…

Mirusha

185 min

Halibut v bylinkách

Halibut v bylinkách

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Halibut je platýz, který má bílé maso s vysokým obsahem bílkovin a zdravých tuků. V bylinkové marinádě s česnekem chutná naprosto dokonale. Překvapte své blízké výborným…

Vytuněný buřtguláš

Vytuněný buřtguláš

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Oblíbenou klasiku české kuchyně připravujeme každý trochu jinak. Buřtguláš podle tohoto receptu je díky pivu, spoustě koření a česneku plný chutí. Navíc do něj přidáme…

RadekGuru

105 min

Kuře pečené na bylinkách

Kuře pečené na bylinkách

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jedno celé kuře omyjeme a naporcujeme, osolíme ho, posypeme červenou paprikou a kmínem. Na dno pekáčku dáme snítky čerstvých bylinek - majoránku a rozmarýn, do pekáčku…

Zapékané těstoviny

Zapékané těstoviny

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Cestoviny uvarime podla navodu na obale. Mnozstvo cestovin nie je pevne stanovene (je rozdiel ked varime siroke rezance, alebo kolienka).Mrkvu a salotku ocistime.…

vybusna

70 min

Pórková polévka s brambory

Pórková polévka s brambory

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Pórková polévka je hřejivá, levná, snadná, přizpůsobená českým chutím. Finální tečku téhle polévce ovšem dodá teprve česnek a majoránka. Na talíři ještě můžete posypat…

kovarovah

40 min

Hovězí na burgundský způsob

Hovězí na burgundský způsob

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Marinování Dejte maso do středně velké mísy, přidejte víno, olivový olej, citronovou šťávu, česnek a koření. Smíchejte dohromady a nechte marinovat dvě hodiny,…

filip30

180 min

Lečo II.

Lečo II.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

1) Všechnu zeleninu si nakrájíme a párky nakrájíme na kolečka. 2) Dáme na másle zpěnit cibuli, pak přidáme párky a chvilku je necháme opéct. Pak přidáme česnek a chvíli…

aadulka

45 min

Znojemské vepřové ragú

Znojemské vepřové ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Bravčové mäso som umyla a nakrájala na kocky. Na rajnicu som dala slaninu nakrájanú na kocky, keď sa uvoľnil tuk, pridala som nakrájanú cibuľu a opiekla. Pridala som…

Žampiony na slanině a majoránce

Žampiony na slanině a majoránce

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Ne vždy musí být k obědu nebo večeři maso. Pokud si připravíte tyto dobře okořeněné žampiony, zcela jistě si pochutnáte. Navíc to je superpotravina s nízkou kalorickou…

1974andrea

35 min

1 2 3 5

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více