Hranolky s marcipánem
Recept ještě nebyl hodnocenToto jednoduché nepečené marcipánové cukroví voní po rumu a chutná skvěle. Vrstvy z marcipánových tyčinek naplníme směsí z másla, piškotů a čokolády, necháme ztuhnout a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 953 kJ / 467 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 20,00 g |
– nasycené | 6,67 g |
– nenasycené | 13,33 g |
–– mononenasycené | 6,67 g |
–– polynenasycené | 6,67 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 67 mg |
Sůl | 0,17 g |
Sacharidy | 66,67 g |
– cukry | 60,00 g |
––– laktóza | 6,67 g |
Toto jednoduché nepečené marcipánové cukroví voní po rumu a chutná skvěle. Vrstvy z marcipánových tyčinek naplníme směsí z másla, piškotů a čokolády, necháme ztuhnout a…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Jak na výborný jarní špenát z kopřiv: Mladé lístky je nutné dobře spařit, pak bude chuť jemná a lahodná
Dušená kuřecí srdíčka jsou nejlepší na smetaně a pikantnost dodá hořčice. Chutnají luxusně, a přitom vyjdou na pár korun
Královské chutě: Princezna Diana milovala „bread pudding“. Víte, kterému českému jídlu se podobá?