Bez-mléčná pomazánka česneková
Recept ještě nebyl hodnocenTofu dáme do misky, přidáme česnek, sůl. Mixujeme. Postupně přidáváme smetanu a máslo. Záleží jakou chceme mít konzistenci. Máslo nám pak v lednici způsobí, že bude…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Tofu dáme do misky, přidáme česnek, sůl. Mixujeme. Postupně přidáváme smetanu a máslo. Záleží jakou chceme mít konzistenci. Máslo nám pak v lednici způsobí, že bude…
Přidáno před 28 minutami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno 18. 5. 2024 12:38
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Obyčejná, ale skvělá jídla z brambor: Zapečená kaše, staročeské lokše nebo pizza z bramborového těsta chutnají skvěle
Skromná kuchyně: Šmorn je staročeská delikatesa, kterou snadno zvládnete i dnes
Grilování levou zadní: Jak na grilované houby. Víte, proč je předem nesolit?