Tagliatele bolognese
Recept ještě nebyl hodnocenNejprve si připravíme omáčku. Cibuli, mrkev a celer oškrábeme, nakrájíme na malé kousíčky a opražíme si je do zlatova na 2dcl olivovém oleji. Pak přidáme telecí a hovězí…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 423 kJ / 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 1,50 g |
– nasycené | 0,63 g |
– nenasycené | 0,66 g |
–– mononenasycené | 0,62 g |
–– polynenasycené | 0,04 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 62 mg |
Sůl | 0,16 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nejprve si připravíme omáčku. Cibuli, mrkev a celer oškrábeme, nakrájíme na malé kousíčky a opražíme si je do zlatova na 2dcl olivovém oleji. Pak přidáme telecí a hovězí…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Jak prostřít štědrovečerní stůl podle starých zvyků? Pecen chleba patří do rohu, šupina pod talíř a pokrmy na stůl všechny současně
Královské chutě: Kate a William jedí skromně. Spokojí se s rajčatovou polévkou nebo těmito lasagnemi se špenátem
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Jak udělat to nejlepší křehké těsto? Máslo musí být studené a příprava svižná