Paprikové lusky, smažené, plněné balkánským sýrem
Recept ještě nebyl hodnocenPaprikové lusky vložime do riadne rozohriatej růry, opečieme. Horúce vložíme do mikroténového vrecka a uzatvoríme. Syr s vajcom a korením vymiešame do hladka.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Paprikové lusky vložime do riadne rozohriatej růry, opečieme. Horúce vložíme do mikroténového vrecka a uzatvoríme. Syr s vajcom a korením vymiešame do hladka.…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Vyprošťovací česnečka: Rychle a účinně pomůže s novoroční kocovinou. Chuť jí dodá opečený chleba, bílkoviny zajistí vajíčko
Svatého Štěpána slavíme hovězí pečení. Tradiční štěpánská je skvělá s rýží i s knedlíkem
Sladké bary 2023: Hitem svateb i narozeninových oslav jsou stoly plné makronek, lízátek a domácích bonbonků