Amarantové palačinky bez lepku, mléka a vajec
Recept ještě nebyl hodnocenZe všech surovin umícháme řídké palačinkové těsto. Necháme ho 20 minut odpočinout, a pokud příliš zhoustne, doředíme trochou vody. Na pánvi lehce vymazané olejem smažíme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 501 kJ / 359 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,60 g |
Tuky | 6,00 g |
– nasycené | 1,00 g |
– nenasycené | 4,50 g |
–– mononenasycené | 1,50 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 56,60 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Ze všech surovin umícháme řídké palačinkové těsto. Necháme ho 20 minut odpočinout, a pokud příliš zhoustne, doředíme trochou vody. Na pánvi lehce vymazané olejem smažíme…
Kvásek, 2/3 množství mouky Schaer B, ovesné a kukuřičné mouky a celé množství jáhlové mouky a psyllium smícháme s vlažnou vodou do řidšího hladkého těsta a necháme na…
Do domácí pekárny nalijeme vodu a přidáme sůl, cukr a olej. Všechny mouky si odvážíme do misky, přidáme vlákninu, xanthan a koření a důkladně promícháme. Směs nasypeme…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Je čas sázet pastiňák! Jak ho rozeznat od petržele a proč ho vlastně pěstovat?
Staročeské placky lokše jako dokonalá přílohou k huse, kachně i ke kuřeti. Jsou levné, dobré a příprava je snadná
Skotská královna Marie Stuartovna vyžadovala polévku z koroptví a máslové sušenky, sladkosti odkázala lékárníkovi