Cuketová bezlepková rychlovka
Recept ještě nebyl hodnocen3 žloutky a 1 celé vejce + 2 PL vody + cukr ušleháme do husté pěny, postupně zašleháme olej. Vmícháme střídavě nastrouhanou cuketu s jablkem a sypkou směs, tj.mouku…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 518 kJ / 363 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 1,20 g |
– nasycené | 0,30 g |
– nenasycené | 0,90 g |
–– mononenasycené | 0,40 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 80,00 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
3 žloutky a 1 celé vejce + 2 PL vody + cukr ušleháme do husté pěny, postupně zašleháme olej. Vmícháme střídavě nastrouhanou cuketu s jablkem a sypkou směs, tj.mouku…
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Jak připravit tu nejlepší cuketovou směs na topinku. Udělejte si ji do zásoby
10 nejlepších postních jídel: Připravte si pučálku, jahelník, škubánky nebo grenadýrmarš!
VIDEO: Rybář Martin doporučuje na sváteční stůl amura nebo sumečka. Amur má chutnější maso, sumeček je bez kostí, říká