Pomerančová buchta
Recept ještě nebyl hodnocenVejce šleháme s cukrem, postupně přidáváme olej, tvaroh, smetanu, šťávu z pomeranče. Nakonec přidáme mouku smíchanou s kůrou, pr.do pečiva, müsli a meruňky. Péct 28…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 538 kJ / 368 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,50 g |
Tuky | 5,00 g |
– nasycené | 1,25 g |
– nenasycené | 3,75 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 3,25 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 6,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 70,00 g |
– cukry | 35,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vejce šleháme s cukrem, postupně přidáváme olej, tvaroh, smetanu, šťávu z pomeranče. Nakonec přidáme mouku smíchanou s kůrou, pr.do pečiva, müsli a meruňky. Péct 28…
TĚSTO: Vejce ušlehat s cukrem do pěny, přidat med, můsli a vločky namočené v mléce, obě mouky, (+ mléko podle potřeby, pokud by bylo těsto moc tuhé), skořici a kypřící…
EXOTIKA piškoty, džem, kandovanou pomerančovou kůru a kokos smíchat - tvořit kuličky a obalovat je v sušené mleté pomerančové kůře RUMCAO piškoty, cereální kuličky,…
Suroviny na těsto smícháme, nalijeme na plech vylož. peč. papírem. Pečeme v předehřáté troubě na cca 180°, když povrch "zrůžoví" vytáhneme plech, pomažeme lehce…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno 18. 5. 2024 12:38
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Holka u plotny radí: Jak na šlehačkové cukroví? To z pařížské šlehačky voní kakaem a doslova se rozplývá na jazyku
Jak udržet banány čerstvé až 14 dní? Pomůže fígl s drobným předmětem, který běžně vyhazujeme
Falešný tatarák z hub: Delikatesa z lesa se snadno připravuje a krásně provoní celý dům