Zapečené štíhlé nudle ( šmakoun) ala žemlovka
Recept ještě nebyl hodnocenJablka nakrájíme na plátky, půlkou vyložíme dno zapékací mísy a posypeme skořicí.Připravíme si směs se šmakoun nudlí, vajíčka, medu a skořice, zakryjeme jablka a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 285 kJ / 68 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,02 g |
– nenasycené | 0,05 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,01 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 230 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 2,60 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Jablka nakrájíme na plátky, půlkou vyložíme dno zapékací mísy a posypeme skořicí.Připravíme si směs se šmakoun nudlí, vajíčka, medu a skořice, zakryjeme jablka a…
Přidáno před 58 minutami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Nejlepší podzimní polévka, která ani polévkou není. Seznamte se s japonským ramen
Co je české, to je dobré! Díl II.: Jak na pravá povidla, tradiční koláče a typické škubánky?
Šéfkuchař Lukáš Neckář se v dětství inspiroval kuchařkou kačera Donalda. Dnes má školu sushi a učí děti i dospělé jíst zdravě a chutně