Kokosová roláda s meruňkami (DlabemeZdrave)
Recept ještě nebyl hodnocenŽloutky oddělíme od bílků. Dvě lžíce cukru se žloutky vyšleháme do pěny, z bílků a 2 lžic cukru vyšleháme pevný sníh. Do žloutkové pěny vmícháme mouku a celou směs…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 405 kJ / 97 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,30 g |
Tuky | 7,70 g |
– nasycené | 1,40 g |
– nenasycené | 5,60 g |
–– mononenasycené | 2,00 g |
–– polynenasycené | 3,60 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 800 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 5,60 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Žloutky oddělíme od bílků. Dvě lžíce cukru se žloutky vyšleháme do pěny, z bílků a 2 lžic cukru vyšleháme pevný sníh. Do žloutkové pěny vmícháme mouku a celou směs…
Těstoviny dáme vařit do vroucí osolené vody. Jakmile jsou hotové, scedíme a dáme stranou (přikryté, aby neosychaly). Mezitím si uvaříme fazolky a připravíme lososa.…
Pekáček vymažeme lžící oleje. Brambory uvaříme ve slupce a nakrájíme na plátky. Cibuli nahrubo posekáme a necháme zesklovatět na lžíci oleje. Do pekáčku položíme vrstvu…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Už jste někdy ochutnali kaviár? Ten pravý je prý cennější než zlato a pochází jen ze tří druhů ryb
Vdolky nebo lívance? Bulharské placky mekitsa mají od každé něco. A nejlepší jsou na snídani
Český kuchařský tým přivezl z prestižní světové soutěže bronz. Kouč Petr Hajný vysvětlil, jak náročné klání probíhalo