Toskánská omáčka s těstovinami
Recept ještě nebyl hodnocenCibuli nadrobno nakrájíme a necháme zesklovatět na oleji. Přidáme mleté maso a opečeme. Ochutíme solí a pepřem. Jakmile maso ztratí "syrovou barvu", přidáme protlak,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 184 kJ / 44 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5,00 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 7,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Cibuli nadrobno nakrájíme a necháme zesklovatět na oleji. Přidáme mleté maso a opečeme. Ochutíme solí a pepřem. Jakmile maso ztratí "syrovou barvu", přidáme protlak,…
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Retro sladkost z čokolády: Kočičí jazýčky byly hitem dvacátých let a milujeme je dodnes
Vyplatí se investice do vakuovačky potravin, která by měla šetřit vaše peníze? Tohle jsme zjistili!
Paštika jako skvělá svačinka na běžky či zimní výlet? V téhle soutěži můžete vyhrát mnohem více! Pravidla jsou snadná, odměna královská!