Kadlíkova Zelenočtvrteční večeře
Recept ještě nebyl hodnocenSalát byl rychlovka a náhlý popud - uvařil jsem hrnec malých brambůrek, které mě zavazely ve špajzu. Oloupal, přetlačil přes kolečko, nakrájel vajíčka, přidal osmahlý na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Salát byl rychlovka a náhlý popud - uvařil jsem hrnec malých brambůrek, které mě zavazely ve špajzu. Oloupal, přetlačil přes kolečko, nakrájel vajíčka, přidal osmahlý na…
Vepřovou kýtu a játra nakrájíme na nudličky, cibuli a pórek na jemné nudličky.Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli dozlatova, přidáme játra, která opepříme, až se…
Plněný Hermelín připravíte docela snadno, potřebujete k tomu pouze trochu trpělivosti a kulaté vypichovátko. Sýr musí být středně zralý. Uvnitř ani ne tvarohový a ani…
Kukuřici a hrášek z plechovky scedíme a dáme do mísy. Přidáme nakrájenou cibuli, nakládanou papriku, okurky, hermelín, nakládané kukuřičky a rajčátka.Do jiné misky…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Z kulinární historie: Čínská kuchyně má 18 tisíc let dlouho tradici, ale rajčata a pro ni typické chilli papričky přinesli až Evropané
Retro okénko: Uvařte si plíčky na smetaně podle slavného kuchaře Viléma Vrabce
Ledové matcha latte a frappuccino jako ze Starbucksu: Zelený nápoj z čajového prášku dokonale osvěží a „nakopne“