Zapékaná cibulačka
Recept ještě nebyl hodnocenKnorr cibulačku vsypte do 800 ml vody a vařte na mírném ohni 5 minut. Občas zamíchejte. Plátky chleba opečte na rozpáleném oleji dozlatova. Polévku nalijte do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Knorr cibulačku vsypte do 800 ml vody a vařte na mírném ohni 5 minut. Občas zamíchejte. Plátky chleba opečte na rozpáleném oleji dozlatova. Polévku nalijte do…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Malinová panna cotta: Italský smetanový dezert s jemnou chutí vanilky lehce zvládnete, stačí správně použít želatinu
Byliny v kuchyni: Lichořeřišnice vyléčí zánět a skvěle ochutí salát i polévku
Slezské stryky: Nasucho opečené placky jsou suverénně nejlevnějším pokrmem z brambor. Na přípravu stačí jen 2 ingredience