Škvarkové placky
Recept ještě nebyl hodnocenTyto placičky jsou tak voňavé, zlatavé a křupavé, že na ně rodina čeká s nachystanými talířky v rukou snad už při otevření trouby. Škvarkové placky jsou zkrátka sázka na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tyto placičky jsou tak voňavé, zlatavé a křupavé, že na ně rodina čeká s nachystanými talířky v rukou snad už při otevření trouby. Škvarkové placky jsou zkrátka sázka na…
K pomalému pečení se hodí jakýkoliv druh masa, i vepřová plec. Díky dlouhému pečení při nízké teplotě bude maso šťavnaté a měkké tak, že se začne rozpadat na vlákna.…
Rizoto nemusí být jen italské! Zkuste na přípravu jednodušší, finančně nenáročnou srbskou variantu rýžového pokrmu, která je nám Čechům o něco bližší. Vydatné jídlo s…
Krkovička se výborně hodí na grilování - je totiž pěkně prorostlá, což jí zaručuje šťavnatost. Skvěle chutná i po upečení v troubě. Plátky masa ochutíme česnekem,…
Přestože rádi vaříte a experimentujete, občas každý ocení jednoduchý recept z pár základních ingrediencí. Pokud má navíc univerzální využití, tím lépe. Tato žampionová…
Pokud máte rádi silné omáčky a výrazné chutě z jednoho hrnce, tak tohle je jistota, kterou potěšíte velké i malé strávníky. Šťavnaté masíčko chuťově skvěle doplňuje…
Objevte kouzlo kari. Jídlo, které vyniká rychlou přípravou a pikantní chutí vás mile překvapí. Kousky masa a zeleniny ve výrazné šťávě jsou skvělým tipem na lehkou…
Jednoduchý a chutný těstovinový salát s tuňákem může být lehkým obědem nebo večeří. K těstovinám s tuňákem přidáte zeleninu, uvařená vejce, necháte chvíli rozležet a už…
Těstoviny s různými omáčkami jsou velmi oblíbené pro svou skvělou chuť a jednoduchou přípravu. Špagety s omáčkou z mletého masa a rajčat lákavě voní bylinkami a česnekem…
Hráškový krém patří bezesporu k nejoblíbenějším krémovým polévkám. Nasládlou chuť hrášku a svěží zelenou barvu milují zejména děti. Hotovou polévku můžeme na talíři…
Kuřecí maso nabízí nepřeberné množství možností, jak ho v kuchyni zužitkovat. Zkuste z něj připravit třeba jednoduché pikantní rarášky - drobné kousky masa naložené v…
Bramborový guláš míváme občas k obědu asi všichni. Zkuste si s námi tentokrát připravit úžasně voňavý, lehce pikantní bramborový guláš obohacený špekem, houbami a…
Křupavý smažený řízek je klasika, která nikdy neomrzí. Ovšem i s tradičním receptem si můžete pohrát a dát mu šmrnc. Zkuste recept na kuřecí řízky marinované v jogurtu,…
Křupavý smažený řízek je klasika, která nikdy neomrzí. Ovšem i s tradičním receptem si můžete pohrát a dát mu šmrnc. Zkuste recept na kuřecí řízky marinované v jogurtu,…
Pokud zrovna nemáte chuť na maso, tak si můžete připravit skvělý oběd, nebo večeři, pouze z brambor, vajec a hořčice. I tak jednoduchý pokrm chutná skvěle, je během…
České polévky jsou skvělé a vyznačují se výbornou chutí. Tato lehká a přesto výživná zeleninová polévka s kapáním nám přijde vhod během celého roku, oceníme ji v zimě i…
Vajíčková pomazánka bývala hitem dřívějších let, je ale tak dobrá, že se na špičce drží dodnes. Vydatná pomazánka je skvělá na krajíčku čerstvého chleba k snídani nebo k…
Masové rolky se šunkou a sýrem patří mezi oblíbené jídlo zejména u dětí. Maso můžete použít drůbeží i vepřové. Tento recept je na plněné kotletky zabalené do slaniny.…
Vlašský salát neboli vlašák je jídlo, které nemůže vyjít z módy. Připravte si jej doma jen tak k rohlíku a zavzpomínejte na dětství nebo s ním udělejte skvělé chlebíčky…
Jídla z jednoho pekáčku jsou hodně oblíbená ve dnech, kdy nemáme moc času pobývat v kuchyni, a přesto potřebujeme nasytit rodinu výživně a chutně. Recept na kuřecí…
Bramboráky jsou perfektní ukázka toho, jak lze z mála vykouzlit velikou dobrotu. Utlouct se po nich můžeme už od dětství, hlavně když jsou čerstvé z pánve, horké a…
Bramboráky jsou perfektní ukázka toho, jak lze z mála vykouzlit velikou dobrotu. Utlouct se po nich můžeme už od dětství, hlavně když jsou čerstvé z pánve, horké a…
Hrachové polévky jsou oblíbené, protože zasytí, jsou chutné a zdravé. Hrachovou polévku podle tohoto receptu můžeme doplnit osmahnutou uzeninou a na másle smaženými…
Jak chutně zpracovat vejce, která zbyla po Velikonocích? Domácí vaječná tlačenka nemá chybu. Se salátem a čerstvým pečivem ji podáváme jako pikantní jarní večeři, ale…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Přidáno 8. 5. 2024 13:03