Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Recept ještě nebyl hodnocenKvalitní hovězí maso nepotřebuje žádnou složitou přípravu ani hromadu dalších přísad. Dáte-li si záležet, odmění se vám lahodnou chutí. V jednoduchosti je krása, tím se…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 422 kJ / 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 1,30 g |
– nasycené | 0,58 g |
– nenasycené | 0,59 g |
–– mononenasycené | 0,54 g |
–– polynenasycené | 0,05 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 47 mg |
Sodík | 47 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kvalitní hovězí maso nepotřebuje žádnou složitou přípravu ani hromadu dalších přísad. Dáte-li si záležet, odmění se vám lahodnou chutí. V jednoduchosti je krása, tím se…
Španělský ptáček s rýží a omáčkou je jedním z klasických a oblíbených jídel české kuchyně. Plátky zpravidla hovězího masa jsou plněny vajíčkem, okurkou, špekem a v tomto…
Plátky masa z obou stran naklepeme, osolíme, opepříme, poklademe nakrájeným česnekem, slaninou a stočíme v závitky. Závitky upevníme jehlou nebo nití.Na oleji osmažíme…
Plátky masa lehce naklepeme a obalíme v mouce.Oloupanou cibuli nakrájíme nahrubo a vhodíme na rozehřátý olej. Když se cibule začne barvit dozlatova, přidáme k ní…
Na oleji restujeme cibuli do skoro hněda. Pak přidáme plátky masa, předem osolené a opepřené. Zprudka osmahneme a podlijeme vodou. Dusíme do měkka. Až je maso měkké,…
Šťavnaté, dobře kořeněné plátky hovězího masa v omáčce připravené z cibulového základu, hořčice a vývaru jsou ideálním jídlem na nedělní oběd. I když příprava trvá…
Na sádle osmažíme pokrájenou cibuli, na kterou vložíme omyté a trochu naklepané hovězí plátky.Přidáme na kousky nakrájenou papriku a podlijeme vodou.Vhodíme nové koření,…
V kastrole si rozehřejeme olej. Zpěníme cibulku přidáme hořčici, pepř, nové koření, sůl, bobkový list, půl lžíce cukru, půl lžíce citonové šťávy a půl lžíce octa. Trochu…
Rychlá a jednoduchá hotovka z hovězího masa, která se hodí k nedělnímu obědu nebo večeři. Hovězí maso potřebuje delší dobu dušení, aby bylo měkké. Pro urychlení je dobré…
Plátky naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Zeleninu oloupeme a nakrájíme na obdélníky tak, aby se vešla do plátků. Takto nakrájíme i okurky…
Hovězí plátky si jen zlehka naklepeme ( neklepeme je do tenka ), osolíme, opepříme, posypeme provensálským kořením.Cibuli si oloupeme a nakrájíme na jemno.V kastrolu si…
Plátky masa naklepeme, osolíme a potřeme bílým jogurtem z obou stran. Rozválíme kukuřičné lupínky a řízek v nich obalíme, dále smažíme podle zvyku. Jako přílohu podáváme…
maso pokrajame na tenke rezance. sojovu omacku, cili olej, tamarindovu pastu, palmovy cukor a cesnak zmiesame a namarinujeme tym maso...marinujeme najmenej 1 hodinu. vo…
Na pánvi osmahneme na troše olivového oleje zprudka hovězí na nudličky. Přidáme curry pastu, omáčku a podlejeme pom. džusem, provaříme- zredukujeme omáčku až zhoustne.…
Omyté hovězí plátky naklepeme. V pánvi na dušení rozehřejeme olej a plátky na něm z jedné strany opečeme. Poté je osolíme, opepříme a přiklopíme poklicí. Plátky pustí…
Hovezi platky naklepeme, osolime a zlehka poprasime moukou. Na oleji prudceji opeceme, pote snizime ohen a pod poklickou dusime temer do mekka (doba zalezi na kvalite…
Hovězí plátky naklepeme, nařízneme okraje, opepříme a potřeme olivovým olejem. Necháme odležet několik hodin nebo do druhého dne v chladu. Nejméně hodinu před tepelnou…
Plátky masa lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Každý plátek potřeme hořčicí a obalíme v mouce. Cibuli opečeme na sádle dozlatova a nakonec necháme rozvonět česnek…
Hovězí plátky omyjeme, po stranách nařízneme a z obou stran osolíme a posypeme sladkou mletou paprikou. Papriky nakrájíme na proužky.V kastrolu vhodném do trouby…
Maso nakrájíme na plátky a oloupanou cibuli na drobno. Plátky masa naklepeme.Cibuli na oleji usmažíme do růžova, přidáme plátky masa, přiklopíme poklicí a dusíme ve…
Do hmožďíře dáme všechny ingredience na pesto a pořádně rozetřeme. Maso omyjeme, osušíme, naklepeme. Naklepané maso osolíme potřeme bylinkovým pestem. Poklademe listy…
Olej smícháme s hořčicí. Maso omyjeme, osušíme, naklepeme a na stranách nařízneme. Potřeme směsí z hořčice a oleje a necháme v chladu cca 2 hodiny. Cibulku…
Zeleninu ocistime….ten dumbier sa najlepsie osupe hranou cajovej lyzicky…..ide to uplne super a cisto. Mrkvu nakrajame na velkost a hrubku zapalky, dumbier nasekame na…
Hovězí plátky z obou stran osolíme a poprášíme moukou. Cuketu nastruháme nahrubo, pórek nakrájíme na půlkolečka.Na olivovém oleji zpěníme pórek a přidáme hovězí plátky,…
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Pečeme s exotickými druhy ořechů: Zkuste pekanové košíčky nebo pistáciové stromečky!
Jak na slané cukroví? Lahodné chlapské sůloví je tak snadné, že ho zvládnou upéct i muži
Smažené makaronové koule: Americká fastfoodová specialita, do níž využijete zbytky těstovin, je kulinárním hitem