Kaštanové košíčky
Recept ještě nebyl hodnocenVše smícháme dohromady, naplníme cukrářský sáček a hmotou naplníme papírové košíčky.Zalijeme čokoládovou polevou a zdobíme dle vlastní fantazie.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vše smícháme dohromady, naplníme cukrářský sáček a hmotou naplníme papírové košíčky.Zalijeme čokoládovou polevou a zdobíme dle vlastní fantazie.
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Roman Vaněk před zraky první dámy představil miniaturní kuchařky: Jsem zvědav, kdo podle nich bude vařit, smál se
Jáhly dříve sloužily jako surovina pro výrobu kořalky. Lepší jsou ale v kaši, polévce nebo v jahelníku!
Princ William neobědvá a hlad zahání sušenkami, večer pak často „ujíždí“ na pečeném kuřeti a vyhýbá se pálivému jídlu