Sorbet z jahod
Recept ještě nebyl hodnocenJahody necháme při pokojové teplotě velmi mírně povolit a vše rozmixujeme vhodným mixérem nebo sekáčkem na potraviny. Podle mých zkušeností je lepší sekáček. Vložíme do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 428 kJ / 102 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,20 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 7,00 g |
– cukry | 1,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Jahody necháme při pokojové teplotě velmi mírně povolit a vše rozmixujeme vhodným mixérem nebo sekáčkem na potraviny. Podle mých zkušeností je lepší sekáček. Vložíme do…
Broskve vypeckujeme a rozmixujeme s cukrem na jemnou kaši. Broskvové pyré rozdělíme do skleniček a zalijeme vychlazeným sektem.
Kuličky: cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a na trošce oleje ji zesklovatíme.Necháme vychladnout.Z pečiva odkrojíme tvrdší kůrku a střídu namočíme do mléka.Maso…
Zmrzlinu necháme povolit, vložíme do mixéru spolu s bylinkami, sektem a ledem a rozmixujeme. Ozdobíme bazalkou či mátou a podáváme. Je to luxus, svěží.
Všechny ingredience perfektně smícháme včetně ledu. Nalijeme do sklenice a můžeme ozdobit kouskem melounu.
Kuře naporcujeme, omyjeme, osušíme a podle zvyklostí nasolíme. Jogurt smícháme se strouhaným křenem ( podle chuti, já jsem dala asi 3 vrchovaté polévkové lžíce ). Kuře…
Rybíz opláchneme a necháme okapat, vsypeme do většího silnostěnného kastrolu. Mírně pomačkáme, podlijeme vodou a vaříme 10-15 minut, až ovoce pustí šťávu. Síto…
Plech vyložíme papírem na pečení. Vejce s cukrem vyšleháme do pěny, přidáme máslo, zašleháme. Mouku, kakao a prášek smícháme a opatrně vmícháme do vaječné pěny. Těsto…
Vezmi plechovku (asi 800g) nebo dvě malé, ananasového kompotu v kouscích. I s nálevem dej obsah do teriny, nemáš-li, pak do polévkové mísy, nemáš-li, tak do velkého…
Šampanské a Guinness (Írské čierné pivo) opatrne vlejeme do pohárov. Podávame veľmi chladené.
Medovník jsem obložila oplatkama, svázála stuhou a vystlala jsem to potr. folií, aby to nenavlhlo. Čirou želatinu jsem udělala podle návodu, vylila na plech a po…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Naučte se bezchybný máslový krém: Rady, jak vánoční cukroví dovést k dokonalosti
Polský okurkový salát mizeria voní koprem a v létě báječně osvěží. Smetana a citron dodají jemnou a lehce nakyslou chuť
Litina aneb Kynutý bramborák na plech: Připomíná velikonoční nádivku, jeho chuť pozvednou škvarky nebo slanina v těstě