Cizrnová polévka s opečenou slaninou
Recept ještě nebyl hodnocenZačneme den předem tím, že si namočíme cizrnu do studené vody. Může jí být i víc a to, co nám po uvaření zbude, schováme napříště v mikroténovém sáčku do mrazáku. Druhý…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 548 kJ / 370 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,00 g |
Tuky | 10,00 g |
– nasycené | 1,50 g |
– nenasycené | 8,00 g |
–– mononenasycené | 3,50 g |
–– polynenasycené | 4,50 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Začneme den předem tím, že si namočíme cizrnu do studené vody. Může jí být i víc a to, co nám po uvaření zbude, schováme napříště v mikroténovém sáčku do mrazáku. Druhý…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Těstoviny podle předpisu: Víte, proč se Pasta alla Norma jmenují podle opery?
Vybíráte lednici? Ty moderní pohlídají trvanlivost jídla a ještě vám poradí, co je potřeba nakoupit
Pečeme s Ivou: Sladká česká tradice k nakousnutí - kynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní