Piškotové řezy s ovocem a tvarohovým krémem
Recept ještě nebyl hodnocenZapneme troubu na 180 °C a hluboký plech 23 x 32 cm vyložíme pečicím papírem.Na korpus rozdělíme vejce na bílky a žloutky. Ve šlehací míse nejprve ušleháme bílky se…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 342 kJ / 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,20 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 80,00 g |
– cukry | 80,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapneme troubu na 180 °C a hluboký plech 23 x 32 cm vyložíme pečicím papírem.Na korpus rozdělíme vejce na bílky a žloutky. Ve šlehací míse nejprve ušleháme bílky se…
Poháry jsou zpravidla slavnostní záležitostí, ale chuť je někdy tak silná, že si je připravíme i ve všední den. V tomto receptu najdete inspiraci na pohár s višněmi,…
Zapneme troubu na 180 ° C a plech vyložíme papírem na pečení.Promícháme všechny sypké suroviny a zvlášť všechny tekuté. Smícháme sypké i tekuté dohromady, vmícháme ovoce…
Na piškot: cukr a vejce šleháme, hned přilijeme horkou vodu a vyšleháme doběla, přidáme mouky. Dáme na velký plech s pečícím papírem a upečeme do růžova (10 minut)…
Na upečené vlažné těsto si rozetřeme punčovou náplň a necháme zchladnout. Na tu natřeme kokosový krém:máslo ušleháme s cukrem, přidáme spařený kokos a přišleháme tvaroh.…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Překvapivá tajemství rebarbory: Zdravá i nebezpečná první jarní zelenina chutná skvěle se skořicí i badyánem
Dagmar Pecková se podělila o recept na skvělého králíka a říká: Na sociálních sítích baví lidi víc můj „žvanec“, než má tvorba
Schneeballen, sněhové koule z bavorských vánočních trhů zvládnete i doma. Stačí sedm ingrediencí a dezert se rozplývá na jazyku