Okatý makovec
Recept ještě nebyl hodnocenFormu důkladně vymažeme a vysypeme. Piškoty si slepíme rybízovou marmeládou. Pokud není k dispozici zrovna rybízová, můžeme použít jinou s kyselejší příchutí. V misce…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Formu důkladně vymažeme a vysypeme. Piškoty si slepíme rybízovou marmeládou. Pokud není k dispozici zrovna rybízová, můžeme použít jinou s kyselejší příchutí. V misce…
Všechny ingredience pořádně promícháme v míse spolu se změklým máslem. Oříšky jsou lepší hrubě rozdrcené, než namleté. Na pečící papír uděláme lžící 6 hromádek, které…
Piškoty rozdrtíme a zvlhčíme mlékem. Smícháme s rumem, sladem a olejem. Hmotu rozdělíme na polovinu. Do jedné zapracujeme kakao a do druhé mandle. Pokud máme kakaové…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přidáno 15. 5. 2024 07:48