Kohout na víně
Recept ještě nebyl hodnocenKohouta jsme rozdělili na porce. Stehna na dva kusy a prsa vcelku. Na oleji jsme si osmažili cibulku do zlatova a na ní jsme pak krátce osmažili všechny porce. Přidali…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 3 223 kJ / 770 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 84,00 g |
– nasycené | 41,00 g |
– nenasycené | 42,00 g |
–– mononenasycené | 36,00 g |
–– polynenasycené | 6,00 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 0,10 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kohouta jsme rozdělili na porce. Stehna na dva kusy a prsa vcelku. Na oleji jsme si osmažili cibulku do zlatova a na ní jsme pak krátce osmažili všechny porce. Přidali…
Nejprve nakrájíme slaninu na hranolky a vložíme ji na půl hodiny do mrazáku (lépe se pak bude maso špikovat).Do masa tenkým dlouhým nožem prořízneme ve směru vláken…
Hovězí maso nakrájíme na kostky. V hrnci rozehřejeme trochu oleje a osmažíme na něm na kostičky nakrájenou slaninu. Přidáme hovězí maso a restujeme. Přidáme cca 2 lžíce…
Slaninu nakrájíme na hranolky a dáme předem zamrazit. Zeleninu nastrouháme nahrubo nebo můžeme nakrájet na tenké nudličky.Maso prošpikujeme tak, že do něj po vláknu…
Krůtí prsa naklepeme, osolíme opepříme, potřeme hořčicí. Na každý plátek položíme špalíček slaniny, špalíček kuřecí šunky, 1/4 okurty, 1/4 cibule a 1/4 vajíčka. Zbytek…
Maso nakrájíme na plátky, po okrajích nařízneme, osolíme, opepříme a protáhneme hladkou moukou. Slaninu nakrájíme na větší kostky a asi 5 minut ji opékáme v kastrolu.…
Nejprve si připravíme marinádu: jednu cibuli, mrkev, stroužek česneku a celer nakrájíme na plátky, přidáme pepř, zalijeme červeným vínem, přivedeme k varu a na mírné…
Vepřové srdíčko si opláchneme, odstraníme případné sraženiny a tuk a nakrájíme si ho na delší, tenčí nudličky. Slaninu nakrájíme na širší špalíčky, cibuli na půlměsíčky…
Kolena očistíme a kůži nařežeme. Do masa vmasírujeme česnek utřený se solí, sůl a pepř. Necháme přes noc odpočinout v chladu. Následující den nakrájíme kořenovou…
Ze slaniny nakrájíme delší hranolky a dáme je na půl hodiny do mrazáku. Těmi budeme poté maso špikovat. Zbytek slaniny nakrájíme na kostičky. Maso prošpikujeme podélně…
Zapneme si troubu na předehřátí- já mám plynovou. Papriky rozpůlíme, odstraníme jadřince a opláchneme. Ze slaniny si nakrájíme 11 silnějších špalíčků a odložíme bokem.…
Zelí propláchněte vodou, kyselé zelí nechte 10-20 minut stát ve vodě ať se sníží kyselost. Vymačkejte z něj vodu a dejte stranou. Slaninu nakrájejte na kostky, na kůži…
Plátky masa nařízneme, aby se nám při pečení nekroutily. Jemně naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme mletou paprikou a provensálskými bylinkami. Vložíme do mísy,…
Kuřecí maso omyjte, osušte a nakrájejte na menší kousky. Ty osolte, opepřete a posypte uzenou paprikou. Rozpalte pánev a kuřecí maso na oleji osmahněte dozlatova, spolu…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Příbory rukojetí dolů a teflonu vstup zakázán aneb Jak správně dávat nádobí do myčky a co tam rozhodně nepatří
Německý Silvestr a Nový rok: Nesmí chybět aspoň porce kysaného zelí pro každého a koblihy plněné hořčicí
Francouzská cibulačka: Božský vyprošťovák, který se dostal z tržiště až na královský stůl