Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slivovice - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie1 172 kJ / 280 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Slivovice s medem

Slivovice s medem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Domácí tvorba různých pochutin získává v posledních letech opět na oblibě. A takový domácí medový likér z oblíbené pálenky potěší zejména mezi dospělými. Podávat jej…

Paprika

5 min

Ořechovka - likér

Ořechovka - likér

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Ořechový likér nejen výborně chutná, ale také podporuje trávení, činnost jater a krvetvorbu. Pojďte si zkusit tuto zdraví prospěšnou dobrotu zkusit připravit. Likér sice…

leosek

30 min

Pomerančový likér ze slivovice

Pomerančový likér ze slivovice

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Osvěžující chuť pomeranče, kyselost citronu a vůně vanilky a hřebíčku se dokonale snoubí v tomto výborném likéru. Ovoce a koření spolu s cukerným roztokem, slivovicí a…

ivulinka

35 min

Koleno pro zdraví

Koleno pro zdraví

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Cibuli nakrájíme na půlměsíce a 1/2 roprostřeme do pekáče.Česnek nasekáme nadrobno.Koleno nařežeme,prosolíme,do zářezů vetřeme česnek,vložíme do pekáče,okmínujeme…

Marmeláda z třešní

Marmeláda z třešní

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Nejprve obsypaný strom a pak plný regál ve špajzu. I takhle se dá popsat nejprve úroda třešní a pak jejich zpracování na marmeládu, kterou jistě uvítáte zejména v…

nofrona

90 min

Švestkový pudink

Švestkový pudink

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Želatínu namočíme do vody.Kompót rozmixujeme, prelejeme do hrnca a dáme zohrievať. Pridáme šťavu, vanilkový cukor, škoricu a slivovicu. Odstavíme.Do teplej slivkovej…

Slovácká káva

Slovácká káva

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Do hrnku nalijeme skleničku slivovice a zalijeme ji horkou černou kávou. Osladíme.

Bůček s pekingským zelím

Bůček s pekingským zelím

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Bůček s pekingským zelím je velmi jednoduchý pokrm. Ať už převáží maso, nebo snadno dostupné zelí, výsledek je jídlo s nádechem asijské kuchyně. Po přípravě surovin je…

zuzi777a

50 min

Palačinky a palačinkový dort

Palačinky a palačinkový dort

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Vejce rozšleháme s mlékem, přidáme sůl, vanilkový cukr, mouku a vypracujeme hladké těsto, které necháme chvilku vychladnout. Poté upečeme na oleji slabé palačinky.…

Maja Motti

45 min

Víno na srdce - 130 let starý recept

Víno na srdce - 130 let starý recept

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Tohle všechno dohromady pomalu vaříme 10 minut, potom přidáme 300 g medu a vaříme další 4 minuty. Lahve vypláchneme slivovicí a víno do nich stočíme ještě horké.…

Koláč "na zahřátí"

Koláč "na zahřátí"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Troubu vyhřát na 200st. Těsto: - Vypracujeme na vále těsto, zabalíme do fólie a dáme na min.1/2hod. odpočinout do ledničky. Toto těsto je bez cukru, tak nemusíme…

jahoda

50 min

Domácí griotka

Domácí griotka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Víno dáme trochu ohřát tak, aby se v něm rozpustil cukr, do studeného dáme trest, dolijeme podle chuti slivovicí může být chalupářská slivovice

jollka

720 min

Bažant s jemnou houbovou omáčkou

Bažant s jemnou houbovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Bažanty vykostíme, oddělíme prsa a stehna. Skelet nasekáme na menší kousky, opláchneme studenou vodou, dáme do hrnce, přelijeme vývarem a vaříme půl hodiny. Porce…

Bahula

90 min

Zázvorový čaj

Zázvorový čaj

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Připravit dobrý zázvorový čaj nedá žádnou práci. V chladných dnech nebo při nachlazení vás čerstvě připravený zázvorový čaj povzbudí, dodá vitamíny a podpoří imunitu.

akras.80

5 min

Tatínkův "Všelék"

Tatínkův "Všelék"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Chilli papričky naložené v tvrdém alkoholu jsou určené vyloženě pro fajnšmekry. Síla alkoholu vytáhne chuť a pálivost papriček a pokud vás trápí nějaký neduh, můžete se…

Lilith-Isa

5 min

Flambované broskve

Flambované broskve

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Broskve oloupeme, rozpůlíme a vypeckujeme. Na pánvičku nalijeme vodu s cukrem, položíme půlky broskví, pokapeme citrónovou šťávou a pod pokličkou chvíli podusíme. Potom…

Omáčky Š

Omáčky Š

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Omáčky od Š - první část: Šafránová omáčka Nejprve si namočíme šafrán v bílém víně. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme smetanou, ochutíme bílým vínem…

1 2

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli