Pravý pařížský dort s krájecí polevou
Recept ještě nebyl hodnocenPařížský dort je ozdobou cukráren už mnoho desetiletí a kdo ho nikdy neochutnal, neví, co je pařížský krém s nadýchaným korpusem a jemnou polevou za úžasné spojení.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 223 kJ / 53 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 4,00 g |
– nasycené | 23,00 g |
– nenasycené | 14,00 g |
–– mononenasycené | 11,00 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 2,30 g |
– cukry | 2,30 g |
––– laktóza | 2,30 g |
Pařížský dort je ozdobou cukráren už mnoho desetiletí a kdo ho nikdy neochutnal, neví, co je pařížský krém s nadýchaným korpusem a jemnou polevou za úžasné spojení.…
V pánvi rozpustíme máslo s olivovým olejem, přidáme nakrájenou anglickou na papírové plátky, zarestujeme, přidáme papírově nakrájené houby, zarestujeme, osolíme,…
Uválíme těsto, aby bylo slabé. Těsto by mělo být čtvercové nebo obdélníkové, pak ho nařežeme na obdélníky a posypeme moučkovým cukrem. Dáme na 20 min do trouby…
Přidáno před 58 minutami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Vracíme včely do přírody. Bez nich by ze světa zmizely tři čtvrtiny potravin
Klasický rohlík lze doma upéct do 2 korun včetně energií. Tomu domácímu, voňavému a křupavému se nic nevyrovná
Původní pudink vypadal jako jelito. Ten práškový vymyslel britský chemik pro svou ženu