Vepřové srdíčko v zeleninové "omáčce" z papiňáku
Recept ještě nebyl hodnocenSrdíčka zbavíme krvavých usedlin, dobře opláchneme a nakrájíme na silnější plátky.Špek nakrájíme na drobnější kostičky, dva stroužky česneku prolisujeme a odložíme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Srdíčka zbavíme krvavých usedlin, dobře opláchneme a nakrájíme na silnější plátky.Špek nakrájíme na drobnější kostičky, dva stroužky česneku prolisujeme a odložíme…
Vepřové srdíčko si opláchneme, odstraníme případné sraženiny a tuk a nakrájíme si ho na delší, tenčí nudličky. Slaninu nakrájíme na širší špalíčky, cibuli na půlměsíčky…
Srdce uvaříme doměkka v dostatečném množství vody se solí, celým pepřem, novým kořením, bobkovým listem a stroužkem česneku. Vařila jsem bez tlakového hrnce 2,5 hodiny…
Amur má velice jemné a křehké maso, které navíc obsahuje minimum tuku. Připravte jej velice jednoduše, na pánvi, zakápnutého šťávou z limetky. Jako přílohu podáváme…
Srdce si umyjeme a dáme ho vařit do slané vody do měkka. Do kastrůlku dáme máslo a na něj vysypeme očištěnou a na kolečka nakrájenou mrkev, chvilku jí necháme dusit…
Uvaříme srdíčko - nejlépe vepřové - cca 1 hodinu, aby bylo měkké.Uvaříme mraženou zeleninu - zeleninová směs (mrkev, kukuřice, hrášek) a přidáme malý kousek masoxu -…
Uzený špek nakrájíme na kostičky a dáme vyškvařit do hrnce s trochou vepřového sádla. Přidáme nakrájenou cibuli a společně osmažíme dozlatova. Srdce a játra nakrájíme…
Uzený špek nakrájíme na kostičky a dáme škvařit do hrnce. Přidáme najemno nakrájenou cibuli a společně restujeme do zlatova. Vepřové ledvinky rozpůlíme a vyřežeme…
Srdce nakrájíme na menší díly (podle velikosti srdce) a každý díl co nejvíc prošpikujeme. Čím více tím lépe. (Je lepší aby byla slanina v lednici - lépe se s ní dělá).…
Do velkého hrnce vložím ½ vepřové hlavy, koleno, srdce, slezinu, játra, jazyk a kůže, 1 cibuli, 4 stroužky česneku, mrkev, petržel, jarní cibulku a celer, kmín, nové…
Vepřová srdička odblaníme, omyjeme a vložíme s uvedeným kořením a mrkví do vody a necháme vařit v tlakovém hrnci cca 30- 35 minut. Po této době vyjmeme srdce, bobkový…
Na sádle zpěníme cibuli,přidáme nakrájené na malé kousky srdíčko,orestujeme,okořeníme,zalijeme vodou s bujónem a zavřeme do tlakového hrnce.Po 60 minutách otevřeme…
Mäso, slaninu a vnútornosti pomelieme.Maslo roztopíme a orestujeme na ňom domäkka cibuľu, šalviu a tymián.K mletému mäsu pridáme orestovanú cibuľu s bylinkami spolu s…
Rostou? Jste vášniví houbaři, máte nasbíráno spoustu hub a nevíte, co s nimi? Přidejte je do vývaru z vepřového srdce a pochutnejte si na netradiční a silné polévce. S…
Srdíčka očistíme a uvaříme se zeleninou a kořením do měkka. Na másle zpěníme drobně nakrájenou cibuli s česnekem. Přidáme kmín a když se rozvoní, vsypeme mouku a po…
Srdíčka očistíme a nakrájíme kousky jako na guláš.Osmahneme nakrájený špek, přidáme cibuli, chvíli restujeme a pak osmahneme nakrájené maso. Opepříme, přidáme 2 až 3…
Srdíčka a žaludky opracujeme a větší kousky nakrájíme. Cibuli nakrájíme na drobno a na sádle osmažíme do hněda.Přidáme papriku, zamícháme, protlak a po krátké chvíli…
Srdce vložíme do vody, přidáme sůl, bobkový list, nové koření, kuličky pepře a uvaříme do měkka.V kastrolu rozškvaříme nakrájený špek, přidáme nakrájenou cibuli a…
Srdiečka uvaríme domäkka vo vode (asi 1,5 l) so soľou, rozpolenými cibuľami, korením a kúskom citr. kôry. Potom ich vyberieme a vývar precedíme.Z oleja a múky pripravíme…
Salát omyjeme, důkladně osušíme, lístky roztrháme a rozdělíme na talíře. Jemně osolíme a opepříme.Srdíčka artyčoků necháme okapat a přidáme k salátu. Šunku svineme do…
Srdce omyjeme, osušíme a pokrájíme na kousky. Na sádle v tlakovém hrnci orestujeme pokrájenou cibuli, vložíme restovat i pokrájenou slaninu, zamícháme, přidáme kousky…
Nejdříve si připravíme srdíčka. Ze srdíček odstraníme blanky, tuk a pak je důkladně propláchneme, až do chvíle, dokud nebude voda úplně čirá a pak srdíčka osušíme. Poté…
Na mísu vyskládáme natrhaný salát, oloupané avokádo nakrájené na plátky, které zakápneme citronem, aby nezhnědlo, plátky okurky. Na lžíci oleje opékáme na kousky…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přidáno 15. 5. 2024 21:05