Nadívaná holoubátka
Recept ještě nebyl hodnocenNádivka: Do nádoby, kterou si vyberete :-) ( třeba mísa ), dáme najemno nakrájenou cibuli ( můžete dát i červenou, kvůli barvičkám ), na kostky nakrájené pečivo,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 438 kJ / 105 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,00 g |
– nasycené | 1,00 g |
– nenasycené | 1,50 g |
–– mononenasycené | 1,20 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 170 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 1,40 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nádivka: Do nádoby, kterou si vyberete :-) ( třeba mísa ), dáme najemno nakrájenou cibuli ( můžete dát i červenou, kvůli barvičkám ), na kostky nakrájené pečivo,…
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Pro začátečníky: Tipy na jídla, která zvládne každý. Nejlepší bramborová kaše i zapečené masové kuličky vás nadchnou
Barevné dny Velikonoc: Proč je pondělí modré a sobota bílá? A kdy zadělat na mazanec?
Tradiční česká kuchyně: Poctivý oukrop zahřeje i uzdraví. Jak ho dovést k dokonalosti?