Jak připravit čalamádu? Oblíbená pikantní směs se podává jako příloha, zpracujeme do ní přebytky zeleniny ze zahrady
Čalamáda je pochoutkově připravená pikantní zelenina, kterou si rádi dopřáváme jako přílohu. Každá rodina má své oblíbené směsi a v našem přehledu receptů nahlédneme do jejich přípravy. Každý si může vybrat variantu, která mu nejlépe vyhovuje.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Zelenina do čalamády
Příprava zeleninové směsi
Plnění sklenic a zavařování
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečené ziti
Přidáno před 5 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Mňamka
Přidáno před 6 hodinami
Ptačí mléko se špetkou skořice
Přidáno před 7 hodinami
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Kapie jsou oblíbené na zdobení pokrmů studené kuchyně. Používáme je především čerstvé, v pomazánkách je ocení i děti
Jak připravit česnekové máslo. Je výtečné na topinky i na pečené brambory, hodí se při grilování
Komentáře