Jak smažit jarní cibulku. Odpovídáme začátečníkům
Jarní cibulce se někdy přezdívá lahůdková a plným právem. Je chutná čerstvá i tepelně upravená. Přestože ji nejčastěji používáme čerstvou na posypání jarních pokrmů nebo doplnění salátů či pomazánek, můžeme ji také krátce osmažit a používat podle potřeby, obdobně jako obyčejnou cibuli.
Jarní cibulku si nejlépe vychutnáme čerstvou, jemně nakrájenou. Můžeme ji ale využít i v teplé kuchyni. Třeba osmahnutou do šťouchaných brambor. Nebo na ochucení bramborové kaše, smažených vajec, pokrmů z hub nebo masa.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak smažit jarní cibulku
Je to velmi jednoduché
- Jarní cibulku nakrájenou na kolečka osmahneme na másle nebo oleji, aby jen zesklovatěla a neztratila barvu.
- Můžeme smažit zelenou i bílou část cibulky.
- Pak ji upotřebíme do pokrmů.
Další tipy a triky
Nejnovější recepty Více
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 11 minutami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 23 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Prodloužit trvanlivost a svěžest jarní cibulce se vyplatí. Nabízíme několik možností
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou
Komentáře