uvařila 15. 6. 2010 16:06
krájím na malé kostky...v každé jedna jahoda...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 6. 2010 16:06
krájím na malé kostky...v každé jedna jahoda...
uvařila 15. 6. 2010 16:04
pro změnu s jahodami ..
uvařila 1. 6. 2010 13:52
nakonec jsem přidala cibulku a okurku ... máme krásně hustou a žluťoučkou tatarku
uvařila 1. 6. 2010 13:49
vytáhneme tyčku a vidíme jak se nám to podařilo :))
uvařila 1. 6. 2010 13:48
a je hotovo ...
uvařila 1. 6. 2010 13:47
pomalu táhneme směrem nahoru...
uvařila 1. 6. 2010 13:46
zapneme mixér ...
uvařila 1. 6. 2010 13:45
vložíme tyčku mixéru až na dno
uvařila 1. 6. 2010 13:44
všechny ingredience dáme do něčeho úzkého
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Holka u plotny radí: Jihočeské bosáky z brambor a dýně vypadají lákavě a chutnají božsky. K přípravě stačí jen tři suroviny
Jak na výbornou jablečnou žemlovku, aby byla uvnitř vláčná a na povrchu křupavá: Pro dokonalý výsledek to chce jeden krok navíc
Švestkový koláč s mákem a křupavou drobenkou: Ostřejší chuť mu dodají mleté ořechy a z litého těsta je rychlý a jednoduchý