uvařil 18. 10. 2020 19:11
a takto šup do trouby na 30 minut.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 18. 10. 2020 19:11
a takto šup do trouby na 30 minut.
uvařil 18. 10. 2020 19:11
asi málo uvařené, ale rozlousknul jsem je :-)
uvařil 18. 10. 2020 19:11
losos nasoleny a pokapany citronem
uvařil 18. 10. 2020 19:11
Losos na sádle se smaženou zeleninou a pečenou bramborou.
uvařil 17. 3. 2018 13:28
rýže a ovocný kompot musí být.
uvařil 17. 3. 2018 13:28
šťávu propasírovat přes síto.
uvařil 17. 3. 2018 13:28
rýži osmahnu i s pažitkou pak podleju vodou.
uvařil 17. 3. 2018 13:28
Rýži na oleji nejprve zprudka osmahnu i s pažitkou. a zaleji vr.vodou a osolím
uvařil 17. 3. 2018 13:28
Dusit pod pokličkou 45 min.
uvařil 17. 3. 2018 13:28
Měkké maso a hladina šťávy jak by mělo být.
uvařil 17. 3. 2018 13:28
ingredience na olej a jíšku jsem zapomněl :-)
uvařil 17. 3. 2018 13:28
vše koření najednou vložit a zamíchat.
uvařil 17. 3. 2018 13:28
Přírodně dušené kuře na paprice s rýží
uvařil 11. 3. 2018 16:53
uvařil 11. 3. 2018 16:53
uvařil 11. 3. 2018 16:53
uvařil 11. 3. 2018 16:53
uvařil 11. 3. 2018 16:53
uvařil 11. 3. 2018 16:53
uvařil 11. 3. 2018 16:53
uvařil 11. 3. 2018 16:53
uvařil 10. 9. 2017 18:45
dobrou chuť :-)
uvařil 10. 9. 2017 18:45
ingredience po hromadě
uvařil 10. 9. 2017 18:45
připravená lázeň
Přidáno před 42 minutami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Gastro glosa: Kuchařka pro dceru končí, ale prosím, milá Florentýno, nepřestávej recepty psát...
Tourin – speciální francouzská verze česnekové polévky funguje jako dokonalý životabudič. A má pořádné grády!
Za skvělou pizzou není třeba jezdit za hranice. V Praze je totiž jedna z 50 nejlepších pizzerií v Evropě