„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Radim dělá zálivky na saláty z fermentovaných rajčat: Propašovat se tam dá cokoliv, ale správný olej vytvoří symfonii
Jahodové tiramisu: Úžasný nepečený dezert s jemným krémem voní jahodami, kterým dá tu správnou chuť speciální ingredience
Video Hodnocení 481× Co je omládek a kam jej použít? Chuť pečiva dovede povýšit k dokonalosti 2. 6. 2021
Hodnocení 304× Čím nahradit mascarpone? Je několik možností, i když bude chuť jiná, pochutnáte si 10. 5. 2021
Hodnocení 91× Jak upéct králíka. Záleží, jestli má být dokřupava propečený nebo raději dušený. Poradíme s postupem 8. 5. 2021
Hodnocení 200× Jak vyrobit vanilkový cukr. Stačí vám dvě suroviny a zvládnete to i doma 8. 5. 2021
Hodnocení 175× Jak zpracovat rebarboru. Využití je všestranné, hodí se na limonádu, marmeládu i koláč 8. 5. 2021
Hodnocení 32× Čím nahradit ricottu? V dezertech pomůže i mascarpone, ale jsou ještě další možnosti 8. 5. 2021
Hodnocení 87× Jak nahradit smetanu? Zvládnete to i bez ní. Prozradíme vám několik možností 8. 5. 2021
Hodnocení 98× Čím nahradit vejce, které chybí do receptu? Ukážeme vám několik možností 8. 5. 2021
Video Hodnocení 770× Jak připravit drobenku? Každá kuchařka má svůj oblíbený recept, stačí si vybrat 8. 5. 2021
Hodnocení 193× Jak dlouho vařit houby, aby se nestaly příčinou nevolnosti či lehké otravy 8. 5. 2021
Hodnocení 135× Čím nahradit prášek do pečiva? Máme pro vás několik tipů. Pomohou šlehaná vejce, jedlá soda i alkohol 7. 5. 2021
Hodnocení 74× Jak upéct kváskový chleba. Provedeme vás postupem krok za krokem, aby byl správně nakynutý 7. 5. 2021
Hodnocení 207× Jak skladovat sušené houby. Vyvarujte se začátečnických chyb. Poradíme vám, které to jsou 7. 5. 2021