Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 2 hodinami
„Mražení jídla “ Sabule77, 1. 6. 2024 20:55
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„Pastýřská pomazánka byla výborná, dokonce manžel ani…“ tara23, před 2 hodinami
„Pekný podvečer dievčatá. Mala som tu dnes dcéru s rodinou.…“ Julia Oskerova, před 3 hodinami
„hazel: děkuji, Stáni. Také je děláš? Pěkné nedělní…“ MarcelaPa, před 7 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 8 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 10 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 10 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 13 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
3. 9. 2010 19:46
někdo. dík.
2. 9. 2010 21:07
2. 9. 2010 20:43
2. 9. 2010 19:59
p1010049.jpg
p1010050.jpg
31. 8. 2010 21:20
20. 8. 2010 10:33
sejmout0002_1545250786.jpg
20. 8. 2010 09:40
20. 8. 2010 09:14
19. 8. 2010 22:01
19. 8. 2010 15:53
19. 8. 2010 12:33
19. 8. 2010 12:02
divisove.jpg
19. 8. 2010 11:46
19. 8. 2010 10:17
Kotrč je dobrý protože zasychá a proto vydrží řadu dní. Někdy, když se dá do lavoru s vodou(kořen) vydrží jako čerstvý i 20 dnů. Je méně intenzivní vůně, spíše tuhý a nedá se rozvařit. Proto se hodí do Drštkovky, kde je pomalu k nerozeznání od pravých drštek. My ho používáme i do hovězího vývaru, kde připomíná kousky masa. Taky dobrý je z něho Guláš. Říká se že se neztráví a jak jsme ho snědli vyjde stejně ven. ASI JE TO PRAVDA. Včera dcerka mi také přinesla od Lipna takového menšího, tak za tři , čtyři dni něco vymyslím.Kotrč doporučuji očišťovat co možná pouze opatrně proudem vody těsně před zpracováním. Václav
p8190001.jpg
p8190002.jpg
Předchozí 1 2