Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 1 hodinou
„Prosím inspirujte- nápady při kombi dietě“ Nadja, před 8 hodinami
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, 7. 6. 2024 19:28
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova: o čom je reč? Nepoznám.“ magdalenka, před 1 hodinou
„tara23: manžel když máme kachnu,tak by nejraděj ten mišmaš…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„Simona Skolakova: Simčo taky mišmaš miluji . Když máme…“ tara23, před 6 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 2 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 2 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 3 hodinami
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 6 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní kuřecí směs dle Borease
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na perfektní kotlíkový buřtguláš: Důležitý je správný poměr cibule a uzeniny, výraznou chuť zajistí i rajský protlak a koření
Jak na chilli con carne: Texaské jídlo z masa, papriček a čokolády vás nadchne!
Večeře jako v luxusní restauraci: Steak Chateaubriand býval symbolem rozmařilosti! Troufnete si na jeho přípravu?
18. 1. 2016 17:10
11. 1. 2016 16:24
I u buchet je třeba dát pozor na čas - myslím, že tak do 10 minut, jinak brzy tvrdnou.
dukatove_buchticky_-_crisp_01…
dukatove_buchticky_-_crisp…
11. 1. 2016 16:11
11. 1. 2016 08:04
11. 1. 2016 06:26
10. 1. 2016 21:48
buchty_-_crisp_001a…
10. 1. 2016 20:40
10. 1. 2016 19:46
10. 1. 2016 19:36
Trouba bez funkce Crips má teplotu něco přes 100 °C,s Crispem 200° C!
10. 1. 2016 19:36
chápu,že třeba žabí stehýnka,nutrie,bizon do "jiných" patří
10. 1. 2016 19:00
10. 1. 2016 18:38
S CRISPEM už je to jiné, někdo uvidí recept z MW trouby a ani si neuvědomí, že ve své troubě bez crispu to prostě neudělá....
10. 1. 2016 17:15
10. 1. 2016 14:31
Spíš mně tu chybí kategorie např Zvěřina a jiné než Crisp, ale o tom se tu taky už mluvilo....
10. 1. 2016 13:51
Crisp s remoskou bych nesrovnávala - v remosce se peče vpodstatě stejně jako v troubě, i přibližně stejnou dobu, ale na crispu je to jiné hlavně v době pečení a je to nová, málo známá technologie. A jak jistě víš, kuchařka přiložená k troubě je na dvě věci .... (já dostala jen CD). Plno funkcí trouby nevyužívám, protože si s nimi nevím rady.
1 2 3 Další