Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Prosím inspirujte- nápady při kombi dietě“ Nadja, 11. 6. 2024 12:41
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, 7. 6. 2024 19:28
Poslední příspěvky
„Hezký den polévka ještě kuří vývar a rizoto“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Hezký den, dneska je u nás docela chladno. U nás dnes bude…“ tara23, před 3 hodinami
„magdalenka: Magdi přesně táák jak to popsala Věra u nás se…“ Simona Skolakova, před 5 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kedlubnový salát
Přidáno před 4 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 5 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 17 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 19 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 20 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Slané tyčinky s medvědím česnekem: Křehoučké a lehce aromatické tyčinky božsky chutnají, přitom jsou snadné
Tradice a kvalita se snoubí ve výrobcích značky Simax
První český král Vratislav I. si pochutnával na sekaném telecím mase zabaleném do bránice i na plněném labutím krku
22. 4. 2010 11:18
22. 4. 2010 11:05
22. 4. 2010 08:36
Na podzim nasbírané kaštany pokrájíme na menší kousky, dáme do skleničky a zalejeme alpou nebo nějakou levnější lihovinou, např. starorežnou, u nás se takovému pití říká obsíkačka. Prý ale může být ten první méně kvalitní produkt při pálení slivovice. Takto zalité kaštany necháme 3 týdny louhovat, poté přecedíme a pak už jen mazat, mazat, mazat.
22. 4. 2010 08:18
21. 4. 2010 20:51
21. 4. 2010 20:47
21. 4. 2010 20:46
Jakoby sýr (žervé) vznikne, když studený kefír dáš překapat přes plátno, a protože to trvá déle, nechávám překapat v lednici. A vím, že holky tam přidávají i smetanu...jukni sem na recepty http://diskuse.dama.cz/komunita.php?d=12765
21. 4. 2010 20:41
21. 4. 2010 20:38
21. 4. 2010 20:36
21. 4. 2010 20:21
21. 4. 2010 16:34
21. 4. 2010 16:24
21. 4. 2010 15:25
21. 4. 2010 14:47
Předchozí 1 … 37 38 39 40 Další