Kuchař kesynka
- Počet receptů
- 0
- Počet fotografií
- 0
- Počet příspěvků
- 0
- Počet komentářů
- 2
- Narození
- 26. 3. 1942 (82 let)
- Bydliště
- Kostelec n.L.
- Jméno
- Zdeněk Bradáč
- Zaměstnání
- kuchař
- Poznámka
- Hotelová škola v Podskalské,univerzitní 2 roky nástavba, všechny funkce ve stravování,3 roky v SRN, 1 rok v hotelu Pannonia hotel Asztoria Budapest,jezdil ve volnu po Maďarsku a učil se vařit guláše,9.místo na ME v Bekescábě ve vaření guláše,vítěz v soutěži o nejlepší guláš v r.2016 v Kozomíně,Postřižíně (Obecní úřad Kozomín),nyní v důchodu,ale s láskou k Maďarsku ,jeho lidu a kuchyni...
- Datum registrace
- 11. 8. 2021
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 12 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 16 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 17 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Portugalská treska Bacalhau: Ryba, kterou touží na cestách ochutnat téměř každý. Takhle snadno si ji připravíte i doma
Pozor na kávovou sedlinu a olej! Víte, co ještě nikdy nelít do dřezu, aby se neucpal?
Jste vystresovaní z Vánoc? Tyto potraviny vám je pomůžou přežít v klidu a míru