Kuchař Klikokatka
- Povaha
- sangvinik
- Osobnost
- realista
- Stav
- svobodný/á
- Vzdělání
- vysokoškolské
- Jazyky
- angličtina
- Datum registrace
- 12. 10. 2009
Nejnovější recepty Zobrazit více
Nejnovější fotografie Zobrazit více
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Věnečky výborné
Přidáno před 3 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 5 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 6 hodinami
Ananasové kytičky
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Domácí klíčení krok za krokem: Stačí vám jen zavařovačka a držet se těchto rad, pak dopadne všechno na jedničku
Crème Chantilly: Dokonale vyšlehaná a ochucená šlehačka je základem cukrářského umění
Jak a v čem správně skladovat koření? Hlavně ve tmě, dál od sporáku a s mrazákem opatrně